TEAM 205 - Klubrally
News Search:
Team 205 · Artikler · Downloads · Links January 23 2018 22:14:02
Navigation
Team 205
Artikler
Downloads
Links
Photo Galleri
Søg
Reklamer
Velkommen

Velkommen til TEAM 205Teamet har ikke været aktivt siden bilen blev solgt.

Beøsg CJ Services for billigt, stabilt webhotel samt suveræn support.
Bilen solgt!
Efter at projektet har stået stille i ca. 2 år og bilen ikke har fået lov til andet end at blive tændt og slukket og få skiftet olie, så valgte jeg at sælge den til en der med sikkerhed vil tage sig kærligt af den. Det var både sørgmodigt og glædeligt at afleverer bilnøglerne. Sørgmodigt fordi den bil bare har kørt og kørt og kørt og glædeligt fordi min dårlige samvittighed over ikke at lave den nu endelig kan få hvile.
Nærmere eftersyn
Ja, ved nærmere eftersyn viser det sig nu at det slette ikke var forbroen der var skæv, men at 2 bolte mangler(!!) til dér hvor gearkasse ophænget sidder, så det der har holdt motoren i venstre side har været batteriholderen! Den er så blevet revet over har haft til følge at trækaksel kom i kontakt med forboen. jaja. Jeg bliver klogere og klogere. "Bedre lave sin bil og bruge den ekstra tid, end at sende den til mekaniker og få lavet noget klamp!". Da jeg i sin tid smadrede den og fik en mekaniker til at lave det har han sansynligvis glemt at sætte de to bolte i da han smed motoren i igen :-(. Satme ringe, dér!

Se skaden her!
Problemer med bil igen
Ved sidste deltagelse i klubrally i Hvidovre døde min trækaksel, og jeg fik først her i sidste weekend sat en ny på. Desværre er situationen værre end først antaget. Den inderste manchet nærmest gearkassen på trækakslen går desværre på forbroen. Jeg købte derfor et nyt gearkasse ophæng da jeg troede at det måtte være motoren der var sunket en del. Det var det desværre ikke. Det var desværre forbroen på bilen der var bukket op ad, så nu skal der lige sættes ny forbro på - øv! Det er et rigtig møjjob at skifte.

Klik her for at se billede af trækaksel og bærearm.

Hvis man kigger på den røde ring i midten, så ligger manchetten oven på forbroen der hvor bærearmen er monteret.
SM5 beretning under artikler
Klik ind under artikler og læs vores beretning om Sjællands Mesterskabet afdeling 5 i klubrally. Det var ikke lykkens gang, men alligevel med oprejst pande over de første prøver samt tider.
Springer SM3 over - desværre.
Der er desværre gået kuk i ferieplanlægningen, så Team 205 stiller desværre ikke til start til næste Sjællands Mesterskab på Stevns. Det er selvfølgelig ærgeligt, men vi har valgt under alle omstændigheder at skifte klasse næste gang og køre på uklassificerede dæk. Det bliver i første omgang et sæt lettere brugte Goodyear F1 GS-D3 i størrelsen 195/50-15" som skal files ned på asfalten d. 12/6-2005 til SM4.

Så er der også planer om at lave en import 205'er klar til opstilling i standardklassen i stedet og se hvad det fører med sig. Bilen er en Peugeot 205 GTI 1.9 m/katalysator som standard yder ca. 122HK.
Beretning fra Autoglas løbet / SM2 / Holbæk
Anden afdeling af SM gennemført. Læs hvordan det gik under artikler, eller klik direkte her: Artikel #2
Påske prøver gennemført
Ja, så lykkedes det at gennemfører Påske prøverne og dermed første afdeling af Sjællands Mesterskaberne i klubrally.
Læs mere her: Artikel #1
Bil klar til Påske prøver (SM1)
Efter en hæktisk afslutning på sidste års Sjællands Mesterskaber hvor en mindre fejlkørsel fra min side smed bilen ind i et hegn og efterfølgende huller på olietrykslanger osv. samt fødslen af min søn, så missede vi det sidste SM-klubrally. Nu er bilen imidlertid ved at være kampklar. Her i dagene op til har jeg været i gang med at finde de sidste små steder bilen har dryppet olie fra og fundet dem og stoppet det. Jeg har samtidig skiftet batteri og shinet motorrummet lidt op og blevet en HEL del klogere på hvordan den er skruet sammen.
Copyright © 2005
Powered by PHP-Fusion © 2003-2005 - Aztec Theme by: